Thuis op je Werk
Thuis op je Werk

Thuis op je Werk Coaching

In balans blijven bij zwaar weer? Deadlines of stress door in je allergie zittende collega’s, bazen, klanten?

Je plaats innemen en je stem laten horen?

Dat vraagt om zelfkennis en een effectieve communicatiestijl, die zelfvertrouwen geeft en in relaties verbindt en overtuigt. 

 

Aanpak

Nieuwsgierig, lichtvoetig op essenties gericht ontdekken we hoe je op jóuw manier jezelf kunt zijn en thuis op je werk.

Coaching is maatwerk naar lichaam en geest (adem); we kiezen een bij jou aansluitende coachmethodiek. Vaak starten we met een Birkman assessment of we spelen het Bezielingsspel (A.Hoogendijk).
Veelal blijkt je vraag een ont-wikkelvraag; saboterende overtuigingen en interpretaties maken plaats voor een adequaat zelfbeeld en vertrouwen in wat je kunt bereiken, ook met anderen. 

 

Om anderen werkelijk te begrijpen en om door anderen ook echt begrepen te worden, is verbindend kunnen communiceren (M.Roosenberg) een noodzaak, waarbij we regelmatig stilstaan.

 

Sneller dan je dacht, ontdek je vanuit je waarden, talenten en ambitie een inspirerend kompas, dat naar binnen houvast geeft, en naar buiten toe onderscheidend voor je werkt.

 

Gedurende het traject pas je in je werk en thuis nieuw verworven inzichten toe. Meer en meer loop je op het pad van je eigen levenskunst: ’Thuis op je werk doen alsof je op (actieve) vakantie bent’.

Telefonisch en mailcontact tijdens de coaching of na een workshop is inclusief en maakt deel uit van ons commitment om verworven resultaten te borgen.

Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en een kado.

 

Coachingsduur en -locatie

 

Duur: Afhankelijk van je vraag zien we elkaar gemiddeld vijf keer gedurende anderhalf uur. Tussen de gesprekken is indien nodig telefonisch, skype of e-mail contact om spannende zaken voor/na te bespreken of om druk op de ketel te houden.

 

Locatie: Individuele coaching vindt plaats op Het Hoogeland, een sfeervol pand in Het Hoogelandpark in Utrecht Oost of wandelend op landgoed Sandwijck in De Bilt.

 

Resultaat van ’Thuis op je werk’ coaching: