Thuis op je Werk
Thuis op je Werk
MENU

Thuis op je Werk Coaching

’Hier is iets beters mogelijk!’ Deze hartekreet is de kiem waarmee je een vruchtbaar coachgesprek start. Zeker als je jezelf kwaliteit in je werk- en privéleven gunt, en je jezelf de moeite waard vind om voor in te zetten.

 

Aanpak

Vanuit je vraag ontdekken we nieuwsgierig, lichtvoetig en met verbeeldingskracht hoe je op jóuw manier jezelf kunt zijn, en thuis op je werk.

We kiezen voor maatwerk:

- OCP coaching (Ontwikkelingsgericht Coachen van Perfectionisme),

- één of meer (tot actie aanzettende!) inspiratiegesprekken,

- een online Birkman (zelf)assessment.

 

Gedurende het coachingstraject pas je in je werk en thuis nieuw verworven inzichten toe. Je levenshouding tendeert naar levenskunst:"Thuis doen, alsof je op vakantie bent".

Telefonisch en mailcontact tijdens de coaching of na een workshop is inclusief en maakt deel uit van het commitment om verworven resultaten te borgen.

Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en een kado.

 

Coachingsduur en -locatie

 

Duur: Afhankelijk van de vraag; gemiddeld 7 keer van rond anderhalf uur. Tussen de gesprekken is telefonisch, skype of e-mail contact mogelijk om spannende zaken voor/na te bespreken, of om druk op de ketel te houden.

 

Locatie: Individuele coaching vindt plaats op Het Hoogeland, een sfeervol pand in Het Hoogelandpark in Utrecht Oost, in mijn voorkamer in De Bilt of wandelend op landgoed Sandwijck in De Bilt.

 

Resultaat van ’Thuis op je werk’ coaching: